Over ons

Over ons


Michael Waltz

Waarom kiezen voor Dewaltz Onderhoud?

Ervaring: Met jarenlange ervaring in de bouwsector hebben we onze vaardigheden aangescherpt en ons vakmanschap geperfectioneerd om uitstekende resultaten voor onze klanten te leveren.

Kwaliteit: Wij geloven in dingen in één keer goed doen. Daarom geven we prioriteit aan kwaliteit bij alles wat we doen, van de materialen die we gebruiken tot het vakmanschap dat we leveren.

Uitgebreide services: Of u nu een huiseigenaar of bedrijfseigenaar bent of institutionele eigendommen beheert, wij bieden een uitgebreid scala aan services die zijn afgestemd op uw behoeften. Van renovatie en onderhoud tot inbraakpreventie, wij hebben de expertise om het allemaal aan te pakken.

Customers served! 1 +  projecten voltooid
Customers served! 1 +  Jarenlange Ervaring

onze werken


redenen


Waarom voor ons kiezen

DESKUNDIG

Dewaltz onderhoud garandeert u de beste service en garantie voor een scherpe prijs. Dat is het verschil tussen ‘goedkoop’ en een goede koop!

SNELLE SERVICE

We kunnen snel inspelen op de behoefte van de klant. Of het nu gaat om een reparatie van inbraak of het oplossen van een lekkage, wij staan voor u klaar. Maar ook voor een nieuwe dakkapel bent u bij ons aan het juiste adres.

GOEDE REFERENTIES

Onze lange lijst met referenties en tevreden klanten spreekt voor zich. Dit biedt u extra zekerheid dat u met Dewaltz onderhoud de beste keuze maakt.